MENÜ
Üye Girişi
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Baş Ağrısına Hangi Bitki Çayı İyi Gelir?

14-09-2021 12:23
Baş Ağrısına Hangi Bitki Çayı İyi Gelir?

Günlük hayatın koşuşturması ve yoğun stres, pek çok sağlık problemlerini de beraberinde getirmektedir. Özellikle yoğun stres, baş ağrısı olarak geri dönüyor. Geçmek bilmeyen baş ağrıları, kişinin hayatını olumsuz yönde etkileyerek rutinlerin değişmesine sebep de olmaktadır. Baş ağrısı sağlıklı ve doğal bir yöntem var: Bitki çayı. Ofiste, evde ya da iş yerinde yapacağınız bir bardak bitki çayı, baş ağrınızın dinmesine ve rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Peki, bu çaylar nelerdir?
 
 

Papatya Çayı

 
Bitki çayları arasında en çok tercih edilenlerden olan papatya çayı ,sakinleştirici etkisi nedeniyle sinir sisteminizi gevşeterek stres durumunuzun ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır. Buna bağlı olarak da stres bağlı oluşan bağ ağrınız dinecektir. Sabah ve akşam birer bardak içtiğiniz papatya çayı, size oldukça iyi gelecektir.
 

 

Sarı Kantaron Çayı

 
Rahatlatıcı bir etkisi bulunan sarı kantaron çayı, özellikle strese bağlı olarak oluşan baş ağrılarının geçmesinde büyük bir etkiye sahiptir. Ayrıca kas ağrıları için de sarı kantaron yağını tercih edebilirsiniz. Antidepresan özelliğine sahip sarı kantaron çayı, baş ağrılarınıza iyi gelecektir. Ancak birçok ilaçla etkileşimi olduğu için mutlaka hekim ya da eczacınıza danışarak kullanmalısınız. Herhangi bir yan etki durumunda mutlaka hekiminize başvurunuz.

 

 

 

Limon Çayı

 
Sağlığa sayısız faydası bulunan limon çayı, baş ağrısının geçirme konusunda doğal bir çözüm olmuştur. Grip, soğuk algınlığı belirtilerini gideren limon çayı, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkı sağlayarak hastalıklara karşı koruma sağlar.
 

 

Melisa Çayı

 
Melisa çayının sakinleştirici bir etkisi bulunur. Buna bağlı olarak stres, gerginlik ve depresyon sorunlarının geçmesine yardımcı olur. Stressiz bir yaşam, baş ağrılarının azalmasına neden olur. Ayrıca doğal ağrı kesici ve ateş düşürücü olan melisa çayı, hastalıkların iyileşmesini hızlandırır.

 

Anason Çayı

 
Anason çayının ağrı kesici bir özelliği bulunmaktadır. Bilinçli ve düzenli tüketilmesi sonucunda kronik baş ağrılarının ve migren ataklarının belirgin bir şekilde azaldığı tespit edilmiştir. Eklem ve kas ağrılarının geçmesi için de anason çayı tüketebilirsiniz. Pek çok kişi, vücut ağrılarından kurtulmak için anason çayını tercih etmektedir.

Hekiminize ve Eczacınıza danışmadan buradaki bilgilerle hastalık tedavi edilemez! Bitkisel ürünler İlaç değildir. Hastalıkların teşhisi ve tedavisi için kullanılamaz!
‘’ Bu derlemenin tüm hakları yazara aittir. İzinsiz kopyalanamaz. Herhangi bir website ya da makale için izinsiz paylaşılamaz ‘’ pharmoils.com.tr ©
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirterek bitkisel destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.